Ejerleder-Netværk

EjerAkademiet tilbyder

Fortroligt netværk
Personlig udvikling
Målbar værdi

Konkrete løsninger og sparring 

Et stærkt netværk for ejerledere

Som ejerleder er du altid på udkig efter måder at styrke din virksomheds strategi og organisation. EjerAkademiets kompetencenetværk tilbyder dig netop dette – en mulighed for at deltage i et fortroligt forum med fokus på vidensdeling og korte oplæg.

Deltagelse i kompetencenetværket giver dig ikke kun adgang til en værdifuld videndeling og erfaringsudveksling med dine ligesindede, men også muligheden for personlig udvikling og konkrete løsninger på dine virksomhedsudfordringer. Når du som ejerleder investerer i at udvide din horisont og blive klogere på, hvad det næste skridt kan være, og hvordan du løser specifikke problemstillinger, er det noget, der kan måles i kroner og ører og skabe vækst for din virksomhed.

Hvordan fungerer det?

Gennem 12 måneders møder får du mulighed for at dykke ned i strategiske, forretningsmæssige og organisatoriske udfordringer, som er særligt relevante for dig som ejerleder. Gruppen, bestående af min. 4 og max. 8 deltagere, sikrer en dynamisk og givende dialog.

Hvert år afholdes 6 møder á 4,5 time, hvor vi besøger hinandens virksomheder for at få et unikt indblik i forskellige praksisser og udfordringer. Udover disse møder kan du trække på op til 6 timers individuel sparring og coaching fordelt over året.

Kontakt

Tag det næste skridt og invester i din virksomheds fremtid. Du kan kontakte EjerAkademiet for at høre mere om, hvordan du tilmelder dig, eller hvis du har yderligere spørgsmål.