Døgn-Kursus for ejere

EjerAkademiet tilbyder

Resultatfokuseret tilgang
Målrettet sparring
Konkrete analyser og værktøjer

Målrettet ledelsesudvikling for ejerledere

Med et døgnkursus hos EjerAkademiet vil du som ejerleder få sparring og inspiration til at håndtere forestående problematikker på en ny måde. Vi skræddersyr indholdet på vores kurser til deltagernes specifikke ønsker og behov. Du kan derfor regne med at få noget helt konkret ud af døgnet, som du kan bruge til at løse din problemstilling.

Vi arbejder målrettet, og du vil få sparring og inputs fra andre ejerledere. Et døgnkursus vil give dig nye vinkler at arbejde ud fra og skabe klare linjer for både dig og din virksomhed, og det er i sidste ende noget, der også vil kunne måles økonomisk.

Kontakt

Vil du gerne tilmelde dig det næste døgnkursus, eller har du uddybende spørgsmål, kan du kontakte mig, Susanne Toft Lyngs. Det er mig, der afholder kurset og håndterer alle henvendelser.

Hvordan forløber kurset?

Alle kurser afholdes hos EjerAkademiet.dk i Aarhus C og strækker sig fra kl. 12 til kl. 12 dagen efter. Vi tilbyder døgnkurser med fuld forplejning og overnatning på hotel i Aarhus C. Efter hvert kursus er der to timers individuel opfølgning. Der er mellem 4 og 8 deltagere.